Ejendomsservice i hele København & Nordsjælland

Ejendomsservice er et begreb, som kan dække over flere typer af serviceløsninger. Fælles for dem alle er, at ejendomsservice er en serviceaftale hvorved en given bygning vedligeholdes og du som beboer, ejer eller medlem slipper for det sure arbejde. Ejendomsservice er ofte et alternativ til at ansætte en vicevært. Derfor kan der også være penge at spare ved sådan en løsning. Ydermere skiller VVS ejendomsservice sig ud i forhold til andre serviceaftaler til ejendomme. Læs fortsat med her og find ud af hvordan, samt hvad ejendomsservice hos Aplus VVS dækker over.

Ønsker du et tilbud?

Overvejer du ejendomsservice i din bygning? Så kontakt Aplus VVS i dag, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Du kan blot udfylde formularen her til højre. Vi vender herefter tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fornavn*

Efternavn

Email*

Telefon

Boligtype*

Budget*

Sted*

Tidshorisont*

Beskrivelse af opgaven*

Vedhæft evt. billeder (max 4 MB)

Derfor er VVS ejendomsservice en god idé

De fleste vil tænke på typiske viceværtsopgaver, når man nævner ejendomsservice. Herunder tæller eksempelvis græsslåning, hækkeklipning og trappevask. Dette er ikke opgaver som en VVS’er tager sig af. Til gengæld kan vi tilbyde dig ejendomsservice indeholdende en lang række opgaver, som hverken en vicevært eller du som privatperson kan klare selv. Her skal der nemlig som regel en autoriseret VVS’er til.

Aplus VVS er en autoriseret VVS virksomhed, hvorfor vi kan klare de fleste opgaver, der læner sig op ad faget. Det er en fordel at vælge en ejendomsservice fremfor at vente på, at et eller flere problemer træder ind. Ved en aftale om ejendomsservice er du sikret at din opgave bliver udrettet hurtigt, og du slipper for at vente på travle VVS’ere eller at skulle betale over flere gange og dermed flere penge for at få opgaverne løst.

Aplus VVS tilbyder døgnserviceordning

Når du bestiller ejendomsservice hos Aplus VVS, følger der døgnserviceordning med i prisen. Det vil sige, at uanset hvornår du må have brug for vores hjælp, så står vi til rådighed for dig. Dette gælder hele året rundt, også på helligdage og i weekender. Tegner du aftale med os om ejendomsservice, er vi din faste partner hvad angår bygningens vedligeholdelse. Du slipper for at skulle ud og finde en VVS’er hver gang behovet opstår, og du sparer tilmed dig selv for ventetiden, som der ofte følger med ved henvendelse til en håndværker.

Hvem kan få ejendomsservice hos Aplus VVS?

Da vi er beliggende i Rødovre yder vi ejendomsservice i hele København samt omegn. Ejendomsservice kan bestilles både til private boliger, samt til erhverv. Vi oplever forskellige behov til ejendomsservice alt efter bygningens alder, størrelse og beliggenhed. Derfor aftaler vi indbyrdes, hvordan den bedste løsning ser ud for jer. Husk at I er velkommen til at kontakte os på telefon: 70 60 51 53 for en uforpligtende snak om ejendomsservice.

Vi oplever oftest henvendelse fra boligselskaber og boligforeninger. Derfor er det også her, at vi har den mest dybdegående erfaring indenfor ejendomsservice. Vi ved, hvad der skal kigges efter og følges op på. Ligeledes har vi et klart og realistisk billede af hvor ofte ejendomme som eksempelvis boligselskaber og -foreninger kræver ejendomsservice.

Ejendomsservice i Rødovre, København og Nordsjælland

Hvad omfatter ejendomsservice fra Aplus VVS?

Det er forskelligt hvilke opgaver der inkluderes i et tilbud på ejendomsservice, alt efter hvilken virksomhed der udbyder tilbudet. Hos Aplus VVS har det været vigtigt for os, at tilbyde en løsning, hvorved vi kommer så mange områder igennem som muligt. Læs med her, og dan dig et overblik over, hvad ejendomsservice hos Aplus VVS indkluderer.

  • Optimering af varmeanlæg
  • Optimering af varmtvandsbeholdere
  • Klimaregulering
  • Registrering af vand-, varme- og elforbrug
  • Følger månedligt forbrug med energidata.dk
  • Døgnserviceordning 24/7 - hele året rundt
  • Påfyldning af varmeanlæg
  • Udslamning af varmtvandsbeholder
  • Motionering af ventiler
  • Rensning af snavsfiltre

Er ejendomsservice et krav?

Uanset om der er tale om en boligforening, en kontorbygning eller et privat hjem, så er ejendomsservice ikke et krav. Til gengæld er der dog kraftige anbefalinger at finde, til de som ønsker at få mest ud af deres bolig gennem flest mulige år. Eksempelvis bør udslamning af varmtvandsbeholderen samt rensning af denne ske årligt. Ligeledes bør varmtvandsbeholderen efterses og udskiftes ved behov, hvilket oftest opstår med 12-18 måneders mellemrum.

Hvad koster ejendomsservice?

Priserne på ejendomsservice varierer fra bygning til bygning. Det skyldes, at det er meget varierende hvilke opgaver, der kræves udført alt efter bygningens alder og hvordan den førhen er blevet vedligeholdt. Ligeledes er antallet af eksempelvis ventiler også varierende for bygning til bygning.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i ejendomsservice, så giv os gerne et uforpligtende kald på telefon: 70 60 51 53. Du kan også altid sende os en mail på post@aplusvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular længere oppe på siden. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Her er det også værd at nævne at vi kører ud i Rødovre, resten af København og hele Nordsælland. Vi råder og vejleder glædeligt omkring ejendomsservice. Vi forstår, at det er en større beslutningsproces, og derfor hjælper vi gerne til med at besvare de spørgsmål, som I nu engang måtte ligge inde med.