VVS priser hos Aplus VVS

Ligesom du vil opleve alle andre steder, så varierer Aplus’ VVS priser alt efter hvilken opgave, du skal have udført. For at gøre det nemt for dig har vi herunder udarbejdet en oversigt, hvor alle vores VVS priser står skrevet.

Hos Aplus VVS ønsker vi gennemsigtighed overfor vores kunder, men måske kan det virke uoverskueligt at forstå, hvad de mange forskellige VVS priser dækker over. Derfor har vi under oversigten, udpenslet hvad vores forskellige services dækker over. Læs derfor med for at blive klogere på Aplus’ VVS priser.

Alle priser er inkl. moms.

VVS priser for montør

Når du betaler prisen for en montør, vil arbejdet blive udført af en uddannet person med en færdiggjort VVS uddannelse. Bemærk at der skelnes mellem prisen for en VVS montør, som arbejder med materialer købt gennem Aplus VVS og kundens egne materialer.

VVS priser for lærling

Får du løst dine opgaver af vores dygtige lærlinge, vil vi naturligvis taksere dig en smule billigere. Du vil ikke kunne mærke forskel på kvaliteten uanset om det er en lærling eller en montør, som udfører dine opgaver. VVS priser for opgaver udført af lærlinge er blot billigere, fordi disse kan tage lidt længere tid at udføre.

Ønsker du et tilbud?

Hvis du ønsker et konkret prisoverslag på din VVS opgave, så udfyldt vores kontaktformular til højre. Dernæst vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Fornavn*

Efternavn

Email*

Telefon

Boligtype*

Budget*

Sted*

Tidshorisont*

Beskrivelse af opgaven*

Vedhæft evt. billeder (max 4 MB)

VVS priser for renseopgaver ved afløb

Når en opgave kræver rensning af afløbsrør, så takserer vi et gebyr for dette. Vores omkostninger er nemlig højere ved disse opgaver, da vi benytter særlige maskiner hertil. Gebyret, som du finder i oversigten over VVS priser, er dog et engangsbeløb.

VVS priser for VVS tjek

VVS tjek er en særlig opgave, som vi har stor erfaring med. Her er tale om et tjek af samtlige synlige VVS installationer i en bolig, som typisk udføres i forbindelse med køb eller salg af boligen. Særligt er vi vant til at rykke ud til VVS tjek på andelsboliger, hvor foreningen gerne stiller dette som krav. Vores VVS priser for denne opgave er et engangsbeløb, som dækker over denne eksakte opgave.

VVS priser for akutte tilfælde

Springer dit vandrør midt om natten, eller står varmeanlægget fra på den koldeste søndag i januar, så kan du benytte dig af vores døgnservice. Vores VVS priser for akut udredelse af opgaver er en smule højere end vores almindelige takster, da opgaven falder uden for almindelige arbejdstider. Dog skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du anser din situation som akut.

Fins VVS priser på lige netop den opgave, som du mangler hjælp til

VVS priser for lovpligtig kvalitetssikring

Da Aplus VVS er en autoriseret virksomhed, er der lovkrav for at vi skal have 3 parts kvalitetssikring på vores udførsel af opgaver. Deraf falder et gebyr, som du finder i oversigten over VVS priser.

VVS priser for miljøomkostninger

Alt efter opgavens omfang, vil der være en ekstraomkostning for bortskaffelse af affald. Vi takserer ekstra fordi vi er forpligtet til at bortskaffe stort som småt affald efter faste miljøbevidste principper, hvilket økonomisk kræver ekstra.

Sådan beregner vi endelige VVS priser

Uanset om din pris beregnes ud fra en VVS montør eller en lærlings timepris, så takserer vi dig altid for den første time. Derefter faktureres hver påbegyndte ½ time. Aplus VVS kører ud i hele hovedstadsområdet. Parkeringsudgifter er meget varierende, hvorfor vi afregner disse efter lokale prisforhold.