Salgs- og handelsbetingelser hos Aplus VVS

Virksomheds oplysninger

Aplus VVS ApS
Rødovrevej 24
2610 Rødovre
Tlf.: 70 60 51 23
CVR: 38 87 14 47
E-mail: post@aplusvvs.dk

  1. Priser / bestilling

Priserne på vores hjemmeside er inkl. moms altså 25 % der handles i danske kroner.

Bestilling af leveret, monteret og ydelser sker kun gennem AplusVVS.dk. Du vil derefter modtage en bekræftelse på dit køb via e-mail. Nærmere aftale angående montering, vil ske telefonisk.

Priserne gælder KUN udskiftning på eksisterende standardinstallation, samt en fungerende og lovlig installation med funktionsdygtige stophaner.

  1. Betaling

Betaling skal ske til Aplus VVS ApS:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder på hjemmesiden:

Visa, Mastercard, Visa Electron, Visa Debit, Maestro (betalingskort). Derudover understøtter vi også: MobilePay.

Betaling er uden gebyrer. Beløbet trækkes først fra købers konto, når varen er monteret. Undtagelse er dog MobilePay.

Betaling sker via Quickpay betalings gateway.

Netto Kontant 3 dage (Bankoverførelse): Betaling er uden gebyrer. Vær opmærksom på, at du ved bankoverførelse ikke er beskyttet af indsigelsesordningen. Vi forbeholder os retten til først at sættes ordren igang, når vi har registreret indbetalingen på vores konto.

Under udvalgte varer er der beskrevet nogle forbehold som kan udløse en tillægsydelse som ikke er indeholdt i prisen på webshoppen. Skulle disse forbehold blive aktuel, aftales beløbet inden arbejdet igangsættes. Betalingsbetingelser for denne ydelse vil være: “Netto kontant 3 dage”.

  1. Salg og levering af “Levering og montering”

De bestilte services, leveret og monteret løsninger leveres af Aplus VVS ApS. Opgaven vil blive udført indenfor 10 arbejdsdage fra orden er modtaget. Ved særlig bestillinger af produkter kan der forekomme forsinkelse, som kunden vil være informeret om.

Ved manglende kontakt fra kunden har Aplus VVS ApS ret til at afvise en ordre fra kunden.

  1. Persondatapolitik og Cookies

Aplus VVS ApS behandler alle personlige oplysninger fortroligt. Dine oplysninger, vil kun være brugt til levering af kontakt.

Personoplysninger behandles i overenstemmelse med persondataloven, samt med de hertil gældende standarder for kryptering og opbevaring. Du har som kunde krav på at få at indsigt i hvilke oplysninger vi har gemt om dig. Og du kan til enhver tid, bede om at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger.

AplusVVS.dk anvender cookies.

  1. Kvittering

Kvitteringen/ordrebekræftelsen vil sendes via mail.

  1. Fortrydelsesret

Den bestilte vare kan fortrydes uden omkostning senest 24 timer inden den aftale monteringsdato. I tilfælde af annullering af montering på samme dato, vil der opkræves et gebyr på 450 kr. inkl. moms. for administrations arbejde. Henvendelsen skal se via mail i AplusVVS.dk på post@aplusvvs.dk.

  1. Reklamationsret

Når man handler som forbruger har man reklamationsret i 24 måneder i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, som direkte eller indirekte er forekommet udefra manglende vedligeholdelse eller manglende betjening.

  1. Klage

Du kan altid henvende og sende en klage til post@aplusvvs.dk