Løsningen på dine VVS opgaver

Siden du er endt på denne side, sidder du formentlig lige nu med en VVS opgave, som kræver garvede fagmænd til udredelse. Måske er du ved at anlægge pool i kælderen som konsekvens af et sprunget vandrør, eller måske skal sidste hånd lægges på en renovering, hvilket kræver VVS-installationer. Hos Aplus VVS rykker vi ud i alle døgnets timer. Uanset om du har VVS opgaver, som skal løses lige nu eller indenfor vores normale åbningstider, så giv os et kald med det samme. Vi tager gerne en uforpligtende dialog med dig, så vi kan få rådet bod på dine VVS opgaver hurtigst muligt.

Autoriseret installatører som løsningen på dine VVS opgaver

VVS er en forkortelse for varme, ventilation og sanitetsteknik. Herunder findes et utal af VVS opgaver. Nogle opgaver er akutte, imens andre kan vente. Nogle kræver en autoriseret VVS installatør, imens andre opgaver kan klares af ethvert VVS-firma. Hos Aplus VVS går du ikke galt i byen med din opgave. Vi er autoriserede VVS-installatører og kan derfor håndtere langt de fleste VVS opgaver. VVS opgaver som kræver autorisation, kan kun udføres af VVS-installatører, som er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre denne type arbejde. Langt de fleste VVS opgaver kræver en autoriseret fagmand. Som autoriseret VVS-firma er vi underlagt gældende myndighedsregler, og har desuden er godkendt kvalitetssikringssystem. Hos Aplus VVS sørger vi for resultater, som lever op til dine forventninger og som får bugt med problemet.

Ønsker du et tilbud?

Hos Aplus VVS giver vi gerne tilbud på alle former for VVS-opgaver.

Da prisen varierer alt efter omfanget, bedes du give os en kort beskrivelse af din VVS opgave

Du kan blot kontakte os i formularen til højre, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fornavn*

Efternavn

Email*

Telefon

Boligtype*

Budget*

Sted*

Tidshorisont*

Beskrivelse af opgaven*

Vedhæft evt. billeder (max 4 MB)

Hvilke VVS opgaver kan Aplus VVS løse?

Et toilet som lækker eller en radiator der er koldt som dit køleskab, er i nogle tilfælde VVS opgaver, der kræver en løsning lige nu og her. Vi hos Aplus VVS skrider gerne til handling, præcis når du føler behov for det. Derfor løser vi VVS opgaver døgnet rundt. Vi har hovedkontor i Rødovre, og kører derfor ud i hele Københavnsområdet. Besværlige VVS opgaver kan opstå i alskens sammenhænge, men sjældent støder vi på en opgave, som vi ikke er i stand til at håndtere. Herunder finder du et udpluk af VVS-opgaver, som vi udfører:

 • Afløbsinstallationer
 • Blikkenslager arbejde, såsom zink og kobber arbejde
 • Energioptimering
 • Ejendomsservice
 • Forsikringsskader
 • Fjernvarme installationer og centralvarme
 • Gasinstallationer
 • Køkken
 • Modernisering af badeværelser
 • Projektering
 • Rådgivning
 • Vandinstallationer
 • Varmeinstallationer
 • Ventilationsarbejder

Brug for et VVS-tjek?

Står du og skal købe eller sælge en bolig? Så kan et VVS-tjek være noget for dig. Denne VVS opgave er en rapport, som beskriver tilstanden af den pågældende boligs installationer. Ligesom det er gældende for en stor del af VVS opgaver generelt, så skal rapporten udarbejdes af en autoriseret VVS-installatør. Formålet ved et VVS-tjek er at sikre at alle el-installationer er foretaget lovligt, så du som eventuelt ny indflytter i en bolig, ikke bliver mødt af en grim overraskelse og en meget dyr regning. Et VVS-tjek er ikke lovpligtigt, men vi anbefaler bestemt denne service i forbindelse med til- eller fraflytning.

Vi udfører VVS opgaver i de private hjem, hvis opvaskeren eksempelvis går i stykker

Håndtering af VVS opgaver der er til at betale

Hos Aplus finder vi det uhyrligt vigtigt, at du som kunde ved præcis hvad du betaler for. Vi ønsker en gensidig forståelse for hvad en VVS opgave kan være og hvad håndtering heraf må koste. Derfor har vi udpenslet vores priser på VVS opgaver, så du via vores overskuelige oversigt, let kan gennemskue, hvad du egentlig betaler for. Her finder du også priser for de små poster, der normalt bare ville skrives ind under den aftalte service. Eksempler på dette kan være miljøomkostninger ved bortskaffelse af affald eller lovpligtigt kvalitetssikring.

Lad Aplus klare dine VVS opgaver

Har du spørgsmål til de VVS opgaver, som vi løser, eller ønsker du blot vores hjælp til en given opgave? Så giv os gerne et kald på telefon: 70 60 51 53. Da vi udfører VVS opgaver døgnet rundt, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Vil du hellere skrive til os, så kan dette gøres på mail: post@aplusvvs.dk.