Energioptimering af din bolig

Er du træt af at fyre op for gråspurvene? Oplever du at kunne skrue i uendeligheder på termostaten, uden at radiatoren bliver rigtig varm? Måske tager det hundrede år og en madpakke før at vandet bliver varmt under bruseren, eller måske forbliver badeværelsesgulvet isende koldt, til trods for at du investerede penge i gulvvarme for en del år siden. Uanset om noget af ovenstående er et problem i din bolig, eller at du kæmper med en situation, der minder om det, så kan en energioptimering af din bolig være en fordel. Læs med herunder, og bliv klogere på hvad en energioptimering udført af Aplus VVS kan betyde for din økonomi og din bolig.

Ønsker du et tilbud?

Overvejer du energioptimering på din bolig, så kontakt Aplus VVS i dag.

Du kan blot udfylde formularen her til højre. Vi vender herefter tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du er også velkommen til at ringe for en uforpligtende snak på 70 60 51 53.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Fornavn*

Efternavn

Email*

Telefon

Boligtype*

Budget*

Sted*

Tidshorisont*

Beskrivelse af opgaven*

Vedhæft evt. billeder (max 4 MB)

Hvad er energioptimering?

Miljøvenlig levevis, bæredygtighed og grøn energi er blevet nøgleord i vores samfund, og ligeledes er energioptimering. Du har sikkert fået tudet ørene fulde om emnet førhen, men hvad vil det egentlig sige at indføre energioptimering i sin bolig? Når du energioptimerer, går du ind og finder frem til de energikilder i huset, som bruger unødvendigt meget energi. Her er tale om el-, vand- og varmeapparater. Ved at udskifte disse helt eller delvist eller ved at reparere på dem, er det ofte muligt at få apparaterne til at forbruge mindre energi. Hermed passer du både bedre på miljøet og på din pengepung.

Energioptimering er desuden også en solid investering og en måde at fremtidssikre din bolig på. Har du en forudsætning om, at skulle flytte fra din bolig inden for 5-10 år, så er det netop nu, at du bør overveje energioptimering. Således kan du i kroner og øre selv nå at nyde godt af din investering, alt imens din bolig vil stige i værdi, hvilket stadig vil være aktuelt indenfor den nævnte tidshorisont.

Find ud af hvor energioptimering kan betale sig

Som udgangspunkt vil energioptimering i alle typer boliger fra før 1980 kunne betale sig. Nyere lejligheder er som regelt bygget således, at de stadig har en del år at give af, før en energioptimering vil kunne drage dig nytte. Uanset hvornår din husstand er bygget, så vil din varmeregning som regel fortælle dig, om du har brug for energioptimering.

En tommelfingerregel værd at følge er, at hvis din varmeregning er over 15.000 kr. årligt og din bolig er fra før 1980, så bør du indføre energioptimering. Det samme gælder hvis din varmeregning er over 10.000 kr. og din bolig er bygget efter 1980. Dog bør du altid invitere en fagmand forbi, inden du går i gang med den helt store plan.

Hos Aplus VVS har vi eksempelvis en dybdegående viden inden for energioptimering hvad angår vand og varme. Denne deler vi gerne ud af. Som fagmænd kan vi gennemgå boligen og finde ud af, hvor der er brug for energioptimering. Ligesom behovet afhænger af boligens alder, så afhænger det også af boligens størrelse og hidtil vedligeholdelse.

Energioptimering i dit hjem kan spare dig for mange penge

Hvad gør energioptimering godt for?

På sigt vil energioptimering tjene sig selv ind igen. Den første besparelse kan du selv indhente fra start af. Det skyldes at du ved staten kan søge tilskud til din energioptimering. Vælger du at energioptimere dit varmeanlæg, vil du også hurtigt mærke en denne energioptimering komme din pengepung til gode. Din varmeregning kan eksempelvis ved indregulering falde med helt op til 20 %.

Grunden dertil er egentlig temmelig simpel. Når du installerer et varmeanlæg, sætter man det efter de værst tænkelige forhold. Herfra skal varmeanlægget kunne regulere sig selv ned til 50 %, uden at det betyder noget for økonomi og komforten. Med årenes løb vil dette slå fejl, hvor det er vigtigt at få anlægget indreguleret. Ellers står det blot og brænder penge af, uden at du kan gøre noget ved det.

Vil du vide mere om energioptimering?

Hos Aplus VVS tager vi gerne en uforpligtende snak med dig, inden du beslutter dig for, hvordan energioptimering kan gavne dig bedst muligt. Du er velkommen til at give et kald på telefon: 70 60 51 53. Ligeledes kan du benytte dig af vores kontaktformular eller sende en mail til post@aplusvvs.dk. Da vil vi kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på energioptimering i dit hjem. Her er det også værd at nævne at vi kører ud i Rødovre, resten af København og hele Nordsælland.