Gasinstallationer

Bestil hjælp til din gasinstallation

Hjælp til gasinstallation

Når du skal have udført en gasinstallation, skal du have fat i en autoriseret vvs’er. Det finder du hos Aplus VVS. Vi er autoriseret til at udføre gasinstallationer til både privat og erhverv. Udførelse af gasinstallationer kræver specifik viden, da arbejdet herom ellers kan være farligt at håndtere.

Skal du have foretaget eller afsluttet en gasinstallation, så kontakt os gerne. Hos Aplus er vi erfarne indenfor området, og har en bred ekspertise i håndtering af gasinstallationer. Uanset om din opgave omfatter naturgas, bygas eller flaskegas, så kan vi hjælpe. Kontakt os derfor gerne i dag.

Ønsker du et tilbud?

Har du brug for hjælp til dine gasinstallationer, så kontakt Aplus VVS i dag.

Du kan blot udfylde formularen her til højre. Vi vender herefter tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi tager også gerne en snak med dig om dine gasinstallationer. Ring blot til os på: 70 60 51 53.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fornavn*

Efternavn

Email*

Telefon

Boligtype*

Budget*

Sted*

Tidshorisont*

Beskrivelse af opgaven*

Vedhæft evt. billeder (max 4 MB)

Hvilke opgaver omfatter gasinstallationer?

Som autoriseret VVS installatør udfører vi ofte opgaver, der inkluderer gasinstallationer. Vi har derfor et erfaringsrigt team klar til at tage sig af dine VVS opgaver, som omfatter gas. Dette kunne eksempelvis være opgaver som:

  • Servicering af gasinstallationer
  • Opsætning af bygas, naturgas eller flaskegas
  • Tilslutning til gasnet
  • Installation af ny gaskedel
  • Installation af gasmåler
  • Og meget mere…

Er du i tvivl om hvorvidt den opgave, som du står overfor, kræver en autoriseret VVS installatør, som kan håndtere gasinstallationer? Så er du velkommen til at ringe til Aplus VVS, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak med dig. Ring blot til os på telefon: 70 60 51 53, udfyld vores kontaktformular ovenover, eller send en mail til post@aplusvvs.dk.

Forskellen på gastyper

Som det fremgår i oversigten over hvilke opgaver, der kan omfatte gasinstallationer, så opererer vi med tre forskellige typer af gas - naturgas, bygas og flaskegas. Skulle du være i tvivl om, hvilken gastype din opgave omdrejer, så læs med herunder og bliv klogere på dette. Du er også velkommen til at kontakte os og fortælle mere om de gasinstallationer, som der skal foretages. Så kan vi vejlede dig ud fra dette.

Naturgas

Naturgas er en fællesbetegnelse for den gas, som vi finder i undergrunden. Det er klart den gasart i Danmark, som vi benytter allermest. Gasinstallationer i hjem knyttet til gasnettet i Danmark, benytter sig af den naturgas, som vi hiver op af Nordsøen. Typiske gasinstallationer som benytter naturgas omhandler el- og varmeproduktion. Altså bruger vi særligt naturgas til opvarmning af hjemmet og til at producere strøm.

Bygas

Bygas er efterhånden en afsluttet æra i Danmark. Her er der tale om den gas, som fremstilles på offentlige gasværker og distribueres gennem gasledninger til forbrugere i de større byområder. Samtlige gasværker er efterhånden lukket i Danmark, hvorfor bygas nu kun kan benyttes i Århus og Storkøbenhavn. Nogle virksomheder samt private forbrugere foretrækker fortsat bygas til deres gasinstallationer. Særligt er dette fordi, at bygas kan have økonomiske fordele.

Flaskegas

Flaskegas ses ofte brugt ved gasinstallationer, som skal være lette at rykke rundt på, samt i sommerhuse rundt om i landet. Eksempelvis bruges flaskegas typisk ved gasgril. I mange tilfælde kan gasflasker håndteres uden hjælp fra en VVS installatør. Skulle du være i tvivl, så kontakt os endelig.

Få hjælp til dine gasinstallationer i hjemmet

Vi er løsningen på halvfærdige gasinstallationer

Fra tid til anden oplever vi, at vores kunder kontakter os, fordi en anden VVS installatør har været nødsaget til at stoppe sit arbejde inden opgaven egentlig var løst. Det kan skyldes, at virksomheden er gået konkurs, langtidssygemelding eller en helt tredje årsag. I sådan et tilfælde kan vi sagtens overtage opgaven og færdiggøre eventuelle gasinstallationer, men vi kan ikke tage ansvar for, hvad der hidtil er blevet udrettet.

Derfor skal vi i situationer som denne udfylde en færdiggørelses-blanket, som er udarbejdet af Sikkerhedsstyrelsen. Desuden skal vi inden overtagelse af opgaven lave en gennemgang af det hidtil udførte arbejde. Det gør vi for at sikre os at love og forskrifter overholdes, således at den rette virksomhed kan stå til ansvar for eventuelle fejl og mangler.

Spørg os hellere én gang for meget

Når det kommer til gasinstallationer og i det hele taget opgaver omhandlende gas, så spørg hellere en fagperson én gang for meget end én gang for lidt. Vi er her for at guide dig efter bedste evne. Uanset om du behøver vores ekspertise til gasinstallationer i dit private hjem, i din virksomhed eller til ejendomme, så er vi klar på at hjælpe dig. I den forbindelse er det også værd at nævne at vi kører ud i Rødovre, resten af København og hele Nordsjælland. Kontakt os idag til en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan servicere dig.