VVS Tjek

Klik på knappen og bestil VVS tjek i dag

Hvad er et VVS tjek?

Blandt vores række af forskellige services som vi udfører hos Aplus VVS, finder du VVS tjek. Det er særligt i forbindelse med salg af enten ejer- eller andelsbolig, at du bliver bekendt med, hvad et VVS tjek er. Her er tale om en form for tilstandsrapport. Ved VVS tjek vil en af Aplus VVS’ dygtige medarbejdere gennemgå samtlige af dine synlige elinstallationer, hvor funktionsdygtigheden herefter dokumenteres i en samlet rapport.

Ønsker du et tilbud?

Hos Aplus VVS tilbyder vi VVS tjek til private såvel som til erhverv.

Udfyld blot kontaktformularen til højre, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi tager gerne en snak med din inden. Ring blot på telefon: 60 70 51 53

Vi ser frem til at høre fra dig!

Fornavn*

Efternavn

Email*

Telefon

Boligtype*

Budget*

Sted*

Tidshorisont*

Beskrivelse af opgaven*

Vedhæft evt. billeder (max 4 MB)

VVS tjek for købere af ny bolig

Står du i den fantastiske situation, at du skal til at underskrive papirerne på din nye andels- eller ejerbolig, så er det uhyre vigtigt at du tjekker, at der er foretaget et VVS tjek på boligen. Det er desværre ikke et lovkrav, men mange andelsboligforeninger har valgt at kræve det af deres beboere. Dermed er det altså sælgerens ansvar, at der udføres et VVS tjek, inden du overtager boligen.

Et VVS tjek er for dig som køber vigtigt fordi, at denne rapport belyser hvilke elinstallationer der ikke er lovlige, eller som ikke er funktionsdygtige. Derved sparer du dig selv for uheldige overraskelser efter indflytning.

Rent økonomisk kan et VVS tjek på din kommende bolig også være en god ide. Skulle der være VVS installationer, som skal ordnes, kan du og sælger eksempelvis vælge at slå halv skade. I nogle tilfælde vil det være dig muligt at presse boligprisen ned grundet dette VVS tjek. I de fleste tilfælde kan du få sælger til at fikse VVS installationen, inden du underskriver overdragelsen af boligen.

VVS tjek for sælgere af bolig

Skal du flytte og dermed sælge din nuværende ejer- eller andelsbolig, så vil det i mange tilfælde være pålagt dig at få udført et VVS tjek. Gennem de seneste par år er der set en massiv stigning i andelsboligforeninger, som kræver at deres beboere får udført et VVS tjek inden videresalg.

Det skyldes især det faktum, at en dårlig VVS installation kan have en negativ effekt på hele ejendommen. Dermed er det essentielt for foreningen, at der opretholdes en vis standard på alle VVS installationer.

Et VVS tjek kan bestemt også gavne din position som sælger af en bolig. I mange tilfælde er det småting som opdages i forbindelse med et VVS tjek. Disse er nemme og forholdsvis prismæssigt sobre at udbedre. Ved at gøre dette, kan du med stor sandsynlighed sælge din bolig til en bedre pris, end hvad du ville kunne uden et VVS tjek.

Sådan fungerer et VVS tjek

Et VVS tjek er i bund og grund blot en gennemgang af samtlige tekniske installationer i din bolig. Når du bestiller et VVS tjek hos Aplus VVS, vil vi foretage tests på de synlige VVS installationer i boligen. Disse installationer omfatter som regel varmeapparater, varmt og koldvandsapparater, afløb samt hårde hvidevarer.

Resultaterne fra dette VVS tjek samles i en form for tilstandsrapport, hvortil vi også knytter billeddokumentation og en let overskuelig gennemgang af eventuelle installationer, som bør udbedres. Som udgangspunkt omfatter et VVS tjek ikke slid og ælde, hvis ikke dette påvirker funktionsdygtigheden.

Vi udfører VVS tjek på alle synlige vvs installationer i din bolig

Bestil et VVS tjek i dag

Skal du sælge eller købe bolig, og har du dermed behov for at få foretaget et VVS tjek? Så tøv ikke med at kontakte Aplus VVS. Vi hjælper dig gerne, og VVS tjek er en opgave, som vi kan klare inden for en forholdsvis kort tidsramme. Her er det også værd at nævne at vi kører ud i Rødovre, resten af København og hele Nordsjælland. Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid til et VVS tjek, så er du velkommen til at ringe 70 60 51 53. Du kan også altid sende os en mail på post@aplusvvs.dk.